דילוג לתוכן

כריך עם טופו

מצרכים
1/2 חבילת טופו טבעי/בטעם צ'ילי של משק וויילר
מעט שמן לטיגון
4 פרוסות לחם מלא
מיונז (טבעוני)
עלי חסה / עלים ירוקים אחרים
עגבנייה פרוסה
כרוב סגול, פרוס דק
כריך עם טופו
אופן ההכנה
פורסים את הטופו לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ
מחממים שמן במחבת וצורבים את הטופו משני הצדדים עד להזהבה יפה.
מורחים על 2 פרוסות לחם מיונז
מסדרים מעל עלים ירוקים ופרוסות עגבנייה. מניחים מעל את הטופו הצרוב, פרוסת כרוב ועוד פרוסת לחם.
מגישים מיד