fbpx

שניצל טופו בתוספת ברוקולי

למנה של ויטמינים, מה קורה כשברוקולי וטופו נפגשים? 
ברוקולי עשיר בויטמנים ותכונות נוגדות-חמצון. הטופו שלנו עשיר בחלבונים, מינרלים ועוד המון דברים טובים. את השניים האלו חיברנו ליצירת שניצל פריך וסופר טעים, שבמקרה גם ממש פשוט להכין. 
מתאים לטיגון, צלייה או אפייה
הוראות אחסון: לשמור בהקפאה. מומלץ לא להקפיא שנית לאחר הפשרה.
שניצל ברוקולי
הוראות ההכנה המומלצות מופיעות על גבי האריזה
ללא חומרים מורטבים

ללא חלבונים משוחזרים מורטבים

ללא חומרים משמרים

ללא כולסטרול

ללא רכיבים מהחי

ללא שומן טראנס

טבלת ערכים תזונתיים ב 100 גרם מזון
אנרגיה (קלוריות225
סך השומנים (גרם)11.9
מתוכם: 
חומצות שומן רוויות (גרם)1.8
חומצות שומן טראנס (גרם)פחות מ 0.5
כולסטרול0
נתרן (מ"ג)263
סך הפחמימות (גרם)15.3
מתוכן: 
סוכרים (גרם)2
כפיות סוכר0.5
סיבים תזונתיים (גרם)2.4
חלבונים13

השניצלים שלנו

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן