להוספת עניין, טופו במרקם קשה ובשילוב פתיתי צ׳ילי המעניקים לו סיומת פיקטנית מעולה.
הטופו שלנו מיוצר בשיטה המסורתית, באבני ריחיים וללא הוספת חומרים משמרים. בזכות שיטת הייצור הייחודית, הטופו שלנו תמיד טרי, טעים ועשיר בערכים מזינים.
המלצות הגשה:
מתאים במיוחד לטיגון והקפצה - נסו לשלב עם רוטב אהוב!
לקבלת מרקם ספוגי ונגיס, אפשר להקפיא את הטופו
השרו במעט רוטב סויה, מעט דבש ונגיעה של שום לפני הבישול.
הוראות אחסון:לשמור בקירור. לאחר הפתיחה, לאחסן בכלי בו הטופו מכוסה במים. מומלץ להחליף את המים מידי יום. לצרוך עד 5 ימים מהפתיחה.