fbpx

טופו חומוס בטעם טבעי

לפרשנות מקומית של טעמים; לאחר עשרות שנים של עבודה עם פולי סויה, התגבש לנו רעיון פרוע: מה אם נייצר טופו מחומוס?
אז בהשראת מסורת בורמזית עתיקה, לקחנו גרגירי חומוס איכותיים, הפעלנו את הידע שלנו וקיבלנו המצאה עולמית ראשונה מסוגה! מעבר לפרופיל הטעם הייחודי שעובד מעולה במטבח המקומי, מדובר באלטרנטיבה חשובה עבור אלו האלרגיים למוצרי סויה.
הטופו שלנו מיוצר בשיטה המסורתית, באבני ריחיים וללא הוספת חומרים משמרים. בזכות שיטת הייצור הייחודית, הטופו שלנו תמיד טרי, טעים ועשיר בערכים מזינים.
המלצות הגשה:
הוראות אחסון: לשמור בקירור. לאחר הפתיחה, לאחסן בכלי בו הטופו מכוסה במים. מומלץ להחליף את המים מידי יום. לצרוך עד 5 ימים מהפתיחה.
טופו חומוס בטעם טבעי

ללא חומרי הדברה

ללא חומרים משמרים

ללא כולסטרול

ללא רכיבים מהחי

ללא שומן טראנס

טבלת ערכים תזונתיים ב 100 גרם מזון
אנרגיה (קלוריות84
סך השומנים (גרם)1.5
מתוכם: 
חומצות שומן רוויות (גרם)פחות מ-0.1
חומצות שומן טראנס (גרם)פחות מ 0.5
כולסטרול0
נתרן (מ"ג)180
סך הפחמימות (גרם)10
מתוכן: 
סוכרים (גרם)0
סיבים תזונתיים (גרם)3.2
חלבונים (גרם)6
סידן (מ"ג)51

הטופו שלנו

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן