fbpx

רולים עם קריספי טופו

מצרכים ל-4 מנות
 חבילה (300 גרם) טופו טבעי מסונן ומיובש
1 כוס קמח חומוס
2 כפות שימרי בירה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק
הגשה:
4 טורטיות
1 חופן עלי ארוגולה/עלים ירוקים
1 סלסילה קטנה נבטים
1 פלפל גמבה אדום, חתוך לרצועות
1 אבוקדו, מעוך למשחה
רוטב סלסה פיקני
רולים עם קריספי טופו
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לרצועות בעובי כ-1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ (שלב 1).
מחממים שמן במחבת.
מערבבים את קמח החומוס, שימרי הבירה, המלח והפלפל, טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה (שלב 2).
מרכיבים את המנה:
מחממים את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים שכבה של ממרח אבוקדו, מסדרים את רצועות הטופו, העלים הירוקים, הנבטים והפלפל ומגלגלים לרולים.
מגישים מיד עם סלסה פיקנטית.

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן