fbpx

פטריות ממולאות בטופו

מצרכים
חבילת טופו במרקם רך
8 פטריות פורטובלו גדולות
בצל אחד גדול
2 שיני שום
6 עלי מרווה טריים קרועים
4 ענפי תימין טריים
תבלינים: כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, 1/4 כפית כמון
שמן זית
אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.
קוטמים את הרגלים של הפטריות.
קוצצים את הבצל ואת רגלי הפטריות והשום.


מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים עלי מרווה, תימין ושום.


מגוררים את הטופו, שמים בקערה.
מוסיפים לטופו את הבצל והתבלינים, מערבבים היטב.


ממלאים את הפטריות בתערובת שהכנו


מניחים על נייר האפייה, ומזליפים שמן זית


מכניסים לתנור לעשרים דקות, מומלץ להעביר ב- 10 דקות האחרונות למצב גריל


מוציאים מהתנור לאחר שהטופו מזהיב


מגישים חם


חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן