fbpx

ממרח טופו

ליפטאור הוא ממרח גבינה שהיו מגישים בקיבוץ עין גב לפני עשרות שנים
מצרכים
חבילת טופו רך של משק ויילר
חצי בצל סגול קטן
2 כפיות שטוחות של שמן קוקוס
חצי כף שמן זית
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
קורט צ'ילי
קורט אורגנו
מלח על פי הטעם
הצעת הגשה:
חצאי אבוקדו, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מועכים את הטופו בבלנדר ומוסיפים שמן זית וקוקוס
מוסיפים את התבלינים, מערבלים ומעבירים לקערה
קוצצים בצל ומוסיפים לממרח, מערבבים בקערה
ממליחים לפי הטעם
להגשה:
מומלץ למלא בתוך חצי אבוקדו, ולפזר מעט פפריקה מעל

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן