fbpx

מאפה תרד וטופו

מצרכים לשני מאפים גדולים
לבצק:
חבילת “בצק עלים מרודד”- מופשר לילה במקרר
מעט שמן זית, שומשום (לציפוי)
למלית:
חבילת טופו רך
400 גרם תרד
גבעול כרשה
4 שיני שום פרוסות
2 כפות שמן זית
כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית מוסקט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
חותכים את הכרשה לטבעות ומטגנים במחבת עם פרוסות שום ושמן זית
שוטפים היטב את עלי התרד, קוצצים ומוסיפים למחבת עם מעט מים
מועכים במזלג את הטופו בקערה, מוסיפים את תכולת המחבת,ואת כל שאר המצרכים ומערבבים היטב
פורסים את בצק העלים על משטח עבודה, חותכים ממנו מלבן, מסדרים את המלית באמצע ומקפלים משני הצדדים
מניחים את גליל הבצק על נייר אפיה על צדו החלק, חורצים בסכין ומברישים במעט שמן זית, מפזרים מעל שומשום
מכניסים לתנור החם, לכ-30 דקות, עד להזהבה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן