פאד תאי

מצרכים
רבע חבילת אטריות אורז
150 גרם טופו הבית
2 גזרים
רבע כרוב בינוני
חתיכה קטנה של ג'ינג'ר
לרוטב:
כף חומץ
4 כפות רוטב סויה (אפשרי נטול גלוטן)
2 כפות סוכר חום
כף שמן צמחי
להגשה:
בצל ירוק
בוטנים מרוסקים
נבטים טריים
אופן ההכנה
משרים את אטריות האורז במים חמים למשך 10 דקות
במחבת ווק שמים כף שמן ואת מרכיבי הרוטב ומערבבים במהירות עד שהסוכר נמס, נזהרים שהסוכר לא יישרף, מעבירים את הרוטב לקערה
חותכים את הכרוב לפרוסות דקות
מגרדים בפומפייה את הגזר
חותכים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות
חותכים את הטופו לקוביות קטנות
מטגנים בווק את הגזר עד שמתרכך, מוסיפים את הכרוב והטופו ומקפיצים
מוסיפים את אטריות האורז ומקפיצים עוד שתי דקות
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מגישים עם בוטנים שבורים, בצל ירוק ונבטים

חדש במשק ויילר

הכירו את "סופר טופו" – הדור הבא של הטופו במשק ויילר.
לקחנו את הטופו האיכותי שלנו ויצרנו ממנו שלושה טעמים מוכנים לאכילה.                                                                            סופר טופו הוא פתרון מושלם לארוחה מהירה: טעים, עשיר בחלבון מהצומח ופשוט לשילוב בכל מנה.

סופר טופו בטעם מעושן
סופר טופו בתוספת זיתים
סופר טופו בטעם טמאגו