fbpx

נגיסי טופו

מצרכים
חבילת טופו רך
100 גרם קונפלור
3 כפות שמן קנולה (לטיגון)
לרוטב:
100 מ“ל מים
4 כפות רוטב סויה
2-3 כפות סילאן
2 כפות חומץ טבעי
2 שיני שום פרוסות דק
כפית ג'ינג'ר טרי מגורד או חצי כפית אבקת ג'ינג'ר
להגשה:
שמן שומשום ( כמה טיפות)
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
חותכים טופו לרצועות בגודל אצבע ומצפים אותן בהרבה קורנפלור עד לציפוי אחיד
מטגנים את רצועות הטופו בשמן קנולה עד להזהבה
תוך כדי הטיגון, בווק נפרד מוסיפים את כל חומרי הרוטב ומצמצמים על אש בינונית במשך 5 עד 10 דקות
כשהרוטב מוכן מוסיפים לו כפית קורנפלור ומקפיצים בו את רצועות הטופו לדקה, עד שהטופו סופג את כל הרוטב
מוצאים את הטופו, מטפטפים כמה טיפות שמן שומשום
מקשטים עם בצל קצוץ דק

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן