לפרשנות מקומית של טעמים; לאחר עשרות שנים של עבודה עם פולי סויה, התגבש לנו רעיון פרוע: מה אם נייצר טופו מחומוס?
אז בהשראת מסורת בורמזית עתיקה, לקחנו גרגירי חומוס איכותיים, הפעלנו את הידע שלנו וקיבלנו המצאה עולמית ראשונה מסוגה! מעבר לפרופיל הטעם הייחודי שעובד מעולה במטבח המקומי, מדובר באלטרנטיבה חשובה עבור אלו האלרגיים למוצרי סויה.
הטופו שלנו מיוצר בשיטה המסורתית, באבני ריחיים וללא הוספת חומרים משמרים. בזכות שיטת הייצור הייחודית, הטופו שלנו תמיד טרי, טעים ועשיר בערכים מזינים.