טופו וחציל עם סלסת עגבניות

מצרכים
חבילת טופו במרקם רך של משק ויילר
חציל בינוני
100 גרם קורנפלור
שמן צמחי (לטיגון)
לסלסה:
3 עגבניות טריות מרוסקות
4 כפות כוסברה קצוצה
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית פלפל חריף ירוק קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 שן שום כתש
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הסלסה בקערה, שמים במקרר
חותכים את החציל לקוביות, שוטפים במים ומסננים
מצפים את החציל בקורנפלור עד לציפוי אחיד, שמים במסננת כדי לנער את עודפי הקורנפלור
מטגנים את החציל בשמן עמוק עד להזהבה ומוצאים לנייר סופג
חותכים טופו לקוביות שוטפים במים מסננים ומצפים אותן בקורנפלור עד לציפוי אחיד, שמים במסננת כדי לנער את עודפי הקנפלור
מטגנים את הטופו בשמן עמוק עד להזהב ומוצאים את הטופו, על נייר סופג
מערבבים את הטופו עם החציל ומזליפים מעליהם את הרוטב

חדש במשק ויילר

הכירו את "סופר טופו" – הדור הבא של הטופו במשק ויילר.
לקחנו את הטופו האיכותי שלנו ויצרנו ממנו שלושה טעמים מוכנים לאכילה.                                                                            סופר טופו הוא פתרון מושלם לארוחה מהירה: טעים, עשיר בחלבון מהצומח ופשוט לשילוב בכל מנה.

סופר טופו בטעם מעושן
סופר טופו בתוספת זיתים
סופר טופו בטעם טמאגו