fbpx

טופו מוקפץ עם פטריות

מתכון של אורנה ויילר
מצרכים
חבילת טופו הבית של משק ויילר
שתי סלסלות של פטריות
בצל גדול
רוטב סויה מהול במים
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים את הבצל במעט שמן זית
חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון
חותכים את הפטריות לפרוסות, מפנים את הבצל והטופו לשולי המחבת ומוסיפים את הפטריות למרכז המחבת
מערבבים את הפטריות, הבצל והטופו
מומלץ לתבל בעשבים כגון קורנית או פטרוזיליה

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן