fbpx

שניצל טופו בתוספת ברוקולי

למנה של ויטמינים, מה קורה כשברוקולי וטופו נפגשים? 
ברוקולי עשיר בויטמנים ותכונות נוגדות-חמצון. הטופו שלנו עשיר בחלבונים, מינרלים ועוד המון דברים טובים. את השניים האלו חיברנו ליצירת שניצל פריך וסופר טעים, שבמקרה גם ממש פשוט להכין. 
מתאים לטיגון, צלייה או אפייה

רכיבים: מים, ברוקולי (24%), פולי סויה, סולת חיטה (מכיל גלוטן), שבבי תפוחי אדמה אורגניים, שמן צמחי, סיבים תזונתיים ממקור צמחי, קמח חיטה (מכיל גלוטן), שבבי בצל מיובש, גלוטן חיטה, שמרים, מלח שולחן, שום גבישי, מגביר חוזק (קלציום כלוריד), פלפל שחור, צבע מאכל (תמצית פפריקה). אחוז טופו במוצר- 30%.

הוראות אחסון: לשמור בהקפאה. מומלץ לא להקפיא שנית לאחר הפשרה.

מידע אלרגני: מכיל: סויה, חיטה – גלוטן.
עלול להכיל: שעורה – גלוטן, שיפון – גלוטן, שיבולת שועל – גלוטן, בוטנים, שומשום, אגוזים (קוקוס, שקד, קשיו, לוז, פקאן, צנובר, פיסטוק, מלך).

שניצל ברוקולי
הוראות ההכנה המומלצות מופיעות על גבי האריזה
ללא חומרים מורטבים

ללא חלבונים משוחזרים מורטבים

ללא חומרים משמרים

ללא כולסטרול

ללא רכיבים מהחי

ללא שומן טראנס

טבלת ערכים תזונתיים ב 100 גרם מזון
אנרגיה (קלוריות 166
סך השומנים (גרם) 2.8
מתוכם:  
חומצות שומן רוויות (גרם) 1.5
חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ 0.5
כולסטרול 0
נתרן (מ"ג) 281
סך הפחמימות (גרם) 21.8
מתוכן:  
סוכרים (גרם) 2
כפיות סוכר 0.5
סיבים תזונתיים (גרם) 6.8
חלבונים 10

השניצלים שלנו

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן