טופו מוקפץ עם ירקות העונה

מהמטבח של משפחת ויילר
מצרכים
חבילת טופו הבית של משק ויילר
שמן זית לטיגון
רוטב סויה מהול במעט מים
טיפות שמן שומשום
מבחר ירקות העונה:
קיץ:
בצל ירוק
כרשה
גזר
סלרי
כרוב
כרובית
בחורף:
פלפל
בצל יבש
קישוא
טופו עם ירקות העונה
אופן ההכנה
קוצצים בצל יבש או כרשה ומטגנים קלות בשמן זית
חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת
חותכים את שאר הירקות, מוסיפים למחבת ומטגנים מעט על אש גדולה
מנמיכים את האש, מוסיפים רוטב סויה מהול במים ובשמן שומשום ומכסים
משאירים על האש עד שירקות יתרככו והרוטב ייספג

חדש במשק ויילר

לרגעים פריכים, הכירו את השניצלים והנאגטס שלנו, היחידים שעשוי מטופו טבעי, איך עשינו את זה? לקחנו את הטופו שלנו, טחנו אותו, תיבלנו קצת, ציפינו בפירורים וקיבלנו את המתכון המושלם: טעים, בריא ופשוט להכנה
השניצלים שלנו
הנאגטס שלנו
דילוג לתוכן